"Κόλαφος" η Σάσα Σταμάτη - «Εγώ δεν κάνω κάτι για να φανεί»

«Δεν αντιμιλάω, λέω την γνώμη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού show «Just the 2 of us». Μεταξύ άλλων, η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε δηλώσεις όπου δεν δίστασε να διευκρινίσει πως με την Μαρία Μπακοδήμου γνωρίζονται χρόνια και δεν θα σταματήσει ποτέ να εκφράζεται ακριβώς όπως νιώθει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κριτική επιτροπή είναι για να κρίνει οπότε ήξερα που θα έρθω και ήξερα ότι θα κριθώ. Δεν αντιμιλάω, λέω την γνώμη μου».

«Την Μαρία την ξέρω χρόνια. Εγώ δεν κάνω κάτι για να φανεί. Εγώ κάνω αυτό που νιώθω. Ένιωσα έτσι και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι». Όσον αφορά, δε, την αυστηρή κριτική που άσκησε στην ίδια ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, η Σάσα Σταμάτη ήταν σαφής.

«Από κει που έχεις φάει, δεν πας μετά να φτύσεις ή να βρίσεις. Δεν είναι σωστό. Σέβομαι ότι δούλεψα με τους ανθρώπους αυτούς για επτά χρόνια, με έβγαλαν στην τηλεόραση και είναι η γνώμη τους. Ο καθένας έχει την γνώμη του».

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Όταν είχα απολυθεί από το Mega, μου έστειλε μήνυμα η...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που απολύθηκε από το Mega και στο πρόσωπο που τότε την είχε στηρίξει πραγματικά.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία όπως αποκάλυψε της είχε στείλει μήνυμα για να της πει πως είναι δίπλα της ό, τι κι αν χρειαστεί. Η αποκάλυψή αυτή μάλιστα ήρθε λίγες μέρες μετά το σχόλιο που έκανε η Σάσα Σταμάτη για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή στο J2US.

«Όταν είχα απολυθεί από το Mega είδα ένα μήνυμα ότι “κορίτσι μου ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε, είμαι εδώ, είμαι η Δέσποινα Βανδή” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αν δεν άντεχα δεν θα έκανα τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.