Στο J2US η Κατερίνα Καινούργιου - Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής

Σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο J2US η Κατερίνα Καινούργιου - Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη στο τηλεοπτικό κοινό, και έτσι ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα θα τη δούμε στη σκηνή του J2US σε έναν ρόλο έκπληξη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην περσινή σεζόν του J2US, με το «Κοκορίκο», η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη για να τραγουδήσουν μαζί.

Η ίδια εξήγησε πως το κάνει με μεγάλη χαρά μιας και δεν μπορεί με τίποτα να πει όχι στον Νίκο Κοκλώνη.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για το J2US

«Να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα θα τραγουδήσω και εγώ με τον Κοκλώνη. Τι να κάνω; Με παίρνει να πω και όχι; Το κάνω με μεγάλη χαρά, αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε δημόσια για τον τιμοκατάλογο της στο Instagram - «Καλό θα ήταν να με...»

Μετά τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη, πήραν σειρά κι άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz! Στους ακριβοπληρωμένους των social media σίγουρα ανήκει και η Φαίη Σκορδά (δείτε τις τιμές εδώ), αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα. Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου... είναι από τους χαμηλόμισθους θα έλεγε κανείς αλλά τα ποσά παραμένουν διόλου ευκαταφρόνητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, περίπου 3.000 ευρώ χρεώνει ανά ανάρτηση η παρουσιάστρια, με τους 807.000 followers και 4.500 για κάθε διαγωνισμό.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα γράφτηκαν, αναφέροντας πως τα ποσά που λένε πως παίρνει δεν ισχύουν.

«Γράφανε κάτι ποσά. Να πω κάτι. Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται γενικότερα. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα από έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφο, τον Φρίξο Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα, που είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Αλλά επειδή γράφετε και το όνομά μου, εγώ δεν έχω θέμα. Μπορείτε να με καλέσετε στο τηλέφωνό μου να με ρωτήσετε πόσα παίρνω και εγώ θα απαντούσα. Αυτά που γράφετε δεν ισχύουν. Για μένα, για τις άλλες μπορεί και να ισχύουν. Οπότε καλό θα ήταν να με καλέσουνε. Ευχαριστώ».