Σάσα Σταμάτη: "Στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να..." - Το ξέσπασμα της στα social media

Η ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάσα Σταμάτη:

Σε μια ανάρτηση αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η Σάσα Σταμάτη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και υπέστη μια βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, μιας και δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.

Για αυτόν τον λόγο, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά για να διαπιστώσει εάν ο πατέρας της πέθανε από ιατρικό λάθος ή όχι, ένα θέμα για το οποίο είχε ξεσπάσει σε κλάματα πριν μερικές μέρες.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για την απώλεια του πατέρα της

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου».

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για την απώλεια του πατέρα της

«Εγώ δεν κάνω κάτι για να φανεί»

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού show «Just the 2 of us». Μεταξύ άλλων, η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε δηλώσεις όπου δεν δίστασε να διευκρινίσει πως με την Μαρία Μπακοδήμου γνωρίζονται χρόνια και δεν θα σταματήσει ποτέ να εκφράζεται ακριβώς όπως νιώθει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κριτική επιτροπή είναι για να κρίνει οπότε ήξερα που θα έρθω και ήξερα ότι θα κριθώ. Δεν αντιμιλάω, λέω την γνώμη μου».

«Την Μαρία την ξέρω χρόνια. Εγώ δεν κάνω κάτι για να φανεί. Εγώ κάνω αυτό που νιώθω. Ένιωσα έτσι και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι». Όσον αφορά, δε, την αυστηρή κριτική που άσκησε στην ίδια ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, η Σάσα Σταμάτη ήταν σαφής.

«Από κει που έχεις φάει, δεν πας μετά να φτύσεις ή να βρίσεις. Δεν είναι σωστό. Σέβομαι ότι δούλεψα με τους ανθρώπους αυτούς για επτά χρόνια, με έβγαλαν στην τηλεόραση και είναι η γνώμη τους. Ο καθένας έχει την γνώμη του».