Αντώνης Λουδάρος για κίνημα #metoo - «Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη»

«Έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος για κίνημα #metoo - «Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη»

Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς εξακολουθεί να έχει ραγδαίες εξελίξει αφού οι καταγγελίες ειδικά στον χώρο του θεάτρου δεν έχουν σταματημό.

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως: «Και σε μια τράπεζα να δουλεύεις μπορεί με τον διπλανό σου να ανταλλάξεις μια βαριά κουβέντα. Ακούω και το “τώρα το θυμήθηκαν;”. Ναι ρε φίλε, τώρα το θυμήθηκαν, πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην πρώτη καραντίνα νόμιζα ότι είχα όλα τα συμπτώματα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι του θεάτρου ήμασταν δύο χρόνια παροπλισμένοι και λίγο εγκαταλελειμμένοι. Η όποια επιτυχία έχει γίνει, είναι από το θέατρο, δεν είμαι τηλεοπτικός ηθοποιός».

Πρόσθεσε επίσης: «Προσπαθώ να είμαι κεφάτος και ορεξάτος, αλλά περνάω πολλές ώρες κοιτώντας το ταβάνι. Είμαι ένας εξωστρεφής μελαγχολικός τύπος. Έχω πάει σε ψυχολόγο κι έχω κάνει και ψυχοθεραπεία. Τα παλεύω τα θέματά μου, ξέρω ότι υπάρχουν. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να κάνω παιδί, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος που δεν έκανα».

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου

Αντώνης Λουδάρος: Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μαλλιών

Ο Αντώνης Λουδάρος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών, με τον ίδιο να εμπιστεύεται και να αφήνεται ε στα χέρια του έμπειρού γιατρού Ιωάννη Παπαγγελόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός υπεβλήθη στη μεταμόσχευση η οποία είναι μία αναίμακτη διαδικασία και στο τέλος πόζαρε στον φακό με τον γιατρό, ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής του.

Ο Αντώνης Λουδάρος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία προκειμένου να ευχαριστήσει και δημόσια τον Ιωάννη Παπαγγελόπουλο.

Ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό έριξε τα «καρφιά του» για το J2US, κούρεψε τα μαλλιά του αρκετά κοντά όμως σε λίγο καιρό θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

 Αντώνης Λουδαρος μεταμόσχευση μαλλιών