The Bachelor 2: Μπαίνει νέα κοπέλα να διεκδικήσει τα μάτια του Αλέξη - Αναβρασμός στη βίλα

Χαμός ανάμεσα στα κορίτσια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Μπαίνει νέα κοπέλα να διεκδικήσει τα μάτια του Αλέξη - Αναβρασμός στη βίλα

To The Bachelor 2 επιστρέφει απόψε με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο το οποίο είναι σίγουρο πως θα ανατρέψει τις ισορροπίες ανάμεσα στα κορίτσια, μιας και μία νέα κοπέλα θα έρθει για να διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Ο Αλέξης μοιράζει τα τριαντάφυλλα με φειδώ πλέον και κάποιες κοπέλες έχουν αρχίζει να προβληματίζονται.

Η κάρτα για το επόμενο ομαδικό ραντεβού απογειώνει την διάθεση της Αθηνάς New York, της Λένας και της Γιώτας. Όμως τα παιχνίδια στη θάλασσα με τον Αλέξη γίνονται η αφορμή να ξεσπάσει μια νέα κόντρα. Η Αθηνά New York- μετά το χθεσινό ξέσπασμά της - κατηγορεί τη Λένα ότι της πέταξε νερό επίτηδες στα μπλε της μάτια γιατί την ζηλεύει.

Ωστόσο οι ισορροπίες ανατρέπονται για ακόμα μια φορά καθώς μια νέα κοπέλα κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη βίλα με σκοπό να διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη..

Το trailer του αποψινού The Bachelor

«Ο Παππάς στο Bachelor είναι σαν να λέει ποιηματάκι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2, τονίζοντας πως όσα λέει τα λέει σαν ποίημα.

Μετά το «άδειασμα» του The Bachelor 2 από την Ελευθερία Ελευθερίου, σειρά πήρε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε και πώς αντιμετώπιζε τις κάμερες όσο καιρό ήταν στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι. Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ "θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς". Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία.

Τον είδα τον James στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν… Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε όμως.

Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.