Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Σούσουρο» με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου που αναστάτωσε

Τι ανέβασε;

«Σούσουρο» με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου που αναστάτωσε
News 16.10.2021 14:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απασχολεί ιδιαίτερα με τις αναρτήσεις που κάνει στα social media. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, γίνεται από μόνος του ένας celebrity πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή. Άλλοτε φωτογραφίζεται μαζί με φίλους του ή και με τη σύντροφό του και άλλοτε με την οικογένειά του. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν οι φωτογραφίες του με την μικρή Μαρίνα.

Η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται μία εξόρμησή του στην εξοχή. Στις φωτογραφίες αυτές μάλιστα ποζάρει ξυπόλητος και δείχνει να το απολαμβάνει.

Συγκλονιστική φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Τρυφερή εξόρμηση για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη

Share