Μιχάλης Κεφαλογιάννης: "Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή" - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

"Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Κεφαλογιάννης:

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης το πρωί τηου Σαββάτου (16/1). Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν νόσησε από τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου. Είτε το βιώνεις βαριά, όπως εγώ είτε το βιώνεις πιο ελαφριά. Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή προφανώς καθώς ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ ισχυρό και σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Φοβήθηκα.

Πρόσεχα πολύ αλλά τελικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν λέμε πανδημία και υπάρχει ένας ιός ανάμεσα μας, υπάρχει στην κυριολεξία ανάμεσα μας. Δεν ξέρεις πότε, που και γιατί.

Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι αυτή η εκπομπή συνεχίζει για τουλάχιστον 25 χρόνια και είναι πάρα πολλά. Έκλεισε ένας κύκλος και τώρα είμαι κάπου αλλού, ξεκινάω κάτι καινούργιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει και να κοιτάει στο παρελθόν οπότε πάμε για τα καινούργια».

Χαμογελάει ξανά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την άσχημη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης νόσησε από κορωνοϊό και το πέρασε πάρα πολύ δύσκολα! Μετά από λίγο έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη αφού ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον ALPHA αλλά... όλα αυτά όπως φαίνεται έγιναν για ένα και μόνο σκοπό: Για να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του πιο δυνατός.

Πριν από λίγη ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega ανακοίνωσε την ένταξή του στο δυναμικό τους.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ και πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο MEGA για να εμπλουτίσει, με την εξειδικευμένη ματιά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Με τεκμηριωμένη άποψη, αξιοπιστία και ψυχραιμία θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν, όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και συνολικά το ευ ζην».