Σάλος με τον Σασμό - Αντιδράσεις για να σταματήσει η μετάδοση της σειράς

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης κάνει ασφαλιστικά μέτρα στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάλος με τον Σασμό - Αντιδράσεις για να σταματήσει η μετάδοση της σειράς

Μία απρόσμενη είδηση κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής από την εκπομπή Open Weekend για τη σειρά Σασμός. Συγκεκριμένα, ο άνδρας που ισχυρίζεται πως είναι γιος της πραγματικής «Καλλιόπης» θέλει να κινηθεί νομικά κατά της σειράς του ALPHA προκειμένου να την κάνει να σταματήσει.

Όπως εξήγησε σκοπός του είναι να σταματήσει η σειρά καθώς έχει δημιουργήσει πολύ έντονο κλίμα ανάμεσα σε δύο οικογένειες στην Κρήτη και τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα.

Πρόκειται επίσης να καταθέσει και αγωγή για ηθική βλάβη ζητώντας 1 εκατ. ευρώ που όπως είπε, θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Βέβαια δεν αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα, ούτε είναι σίγουρο πως τελικά θα προβεί σε αυτές τις κινήσεις κατά της μεγάλης επιτυχίας του ALPHA που σαρώνει καθημερινά στο Twitter και στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις του γιου της πραγματικής Καλλιόπης του Σασμού

«Από το 1964 και μετά 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Θέλω να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη.

Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν έρθει κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα αρχίσει από την αρχή», είπε μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος κύριος,

Αλλάζει ξανά ώρα ο Σασμός;

Ο ALPHA, έχει στα άμεσα σχέδιά του να «ψαλιδίσει» τον τηλεοπτικό χρόνο του «The Bachelor» στα επεισόδια της Τετάρτης και της Πέμπτης, προκειμένου να αυξήσει αυτόν του «Σασμού». Αυτή τη στιγμή η αγαπημένη σειρά ξεκινά στις 21:00 και ολοκληρώνεται στις 22:30 (ενώ πριν μια εβδομάδα ολοκληρωνόταν στις 22:20), με το ριάλιτι να ακολουθεί αμέσως μετά και να ρίχνει τίτλους τέλους στις 00:30.

To πιθανότερο είναι ο «Σασμός» να γίνει… δίωρος και να ολοκληρώνεται στις 23:00, αφήνοντας έτσι μόλις μισή ώρα «αναπνοής» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, οι οποίες παίζουν τις ίδιες μέρες 22:00 – 23:30.