GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του

«Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του

Ακόμα μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (19/10) στο GNTM 4. Μετά την Ραφαέλα Ροδινού (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση), ο επόμενος που αποχαιρέτησε το ριάλιτι μοντέλων είναι ο Θοδωρής Τσαρούχας.

Οι τελευταίοι τρεις που έμειναν ήταν ο Θοδωρής, η Άννα και ο Θάνος, με τους συμπαίκτες τους να ψηφίζουν τα δύο αγόρια. Ωστόσο, οι κριτές το πήραν πάνω τους και αποφάσισαν να αποχωρίσει ο Θοδωρής, καθώς είχε την λιγότερη καλή λήψη.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του επεισοδίου, το 32χρονο επίδοξο μοντέλο προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.

Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά!».

Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Μπορεί να μην έχουν μπει ούτε ένα μήνα μέσα στη βίλα του GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως... ερωτεύτηκαν ήδη! Ο λόγος για την Όλγα και τον Θάνο.

Η νεαρή παίκτρια και πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξέσπασε σε κλάματα όσο ήτουν στο πλατό καθώς δεν άκουσε καθόλου καλές κριτικές για την φωτογράφιση της.

Ωστόσο, ένα "σ'αγαπώ" του Θάνου προς εκείνη ήταν αρκετό για να την συγκινήσει ακόμα περισσότερο, με την ίδια να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως τον αγαπά και αυτή πολύ.

«Ο Θάνος είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο μέσα στο παιχνίδι και τα λόγια του με άγγιξαν πάρα πολύ και επειδή ήμουν γενικά φορτισμένη εκείνη τη στιγμή, ε με λύγισε ο τύπος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι μου είπε γιατί είναι κάτι δικά μας αλλά είναι πραγματικά πολύ πολύ γλυκούλης και καλός και μου δίνει δύναμη» είπε η Όλγα λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχε ένας έρωτας μεγάλος για τα δύο επίδοξα μοντέλα!

 Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4