Ελένη Μενεγάκη: "Αρχίζει και σε τραβάει και εκεί άρχισα να ουρλιάζω" - Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες της

Η τραυματική της εμπειρία με το Παραπέντε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη:

Την εμπειρία της με το Παραπέντε που έκανε πριν 3 χρόνια μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της, κατά την διάρκεια της σημερινής (21/10) εκπομπής. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας με τη μητέρα του.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, ανέφερε πως έχει υψοφοβία και πως ο μόνος λόγος που το έκανε ήταν για χάρη των παιδιών της.

Η εμπειρία της Ελένης Μενεγάκη με το Παραπέντε

«Σας είπα φοβάμαι το ύψος, δε μου αρέσουν όλα αυτά. Φοβάμαι, δε μπορώ να τα δω ούτε σε ταινίες, ζαλίζομαι. Όμως το έκανα για τα παιδιά μου και εγώ γιατί μου είπαν ότι θέλουν να το κάνω. Ανέβα λέει να σε δούμε γιατί θα το κάνω. Και το έκανα… Ήταν έτοιμα αυτά, στολισμένα, έτοιμα και λένε θα το κάνω. Εμένα με ζάλιζε και μόνο η ιδέα ότι θα τρέξεις από εδώ μέχρι εκεί που είναι ο γκρεμός ο τεράστιος και τότε πια θα πετάξεις. Μα λέω, η λογική μου δε με αφήνει να τρέξω στον γκρεμό, αυτό είναι το πρόβλημα.

Αρχίζει αυτό το πράγμα και σε τραβάει. Εκεί άρχισα να ουρλιάζω. Εγώ πραγματικά δε θα έτρεχα, είπα θα το δοκιμάσω αλλά δε μου είπε κανένας ότι θα πετάξεις ντε και καλά… Δε κατάλαβα τίποτα, έβλεπα το άπειρο μπροστά μου και τον γκρεμό εκεί. Εν τέλει πέταξα αλλά ρώτα με, θα το ξαναέκανα; Ήταν υπέροχα, είπα θα είναι μια ευκαιρία να τα δω από ψηλά αλλά δεν είναι για μένα. Καταρχήν τα μάτια μου τα έκλεισα την ώρα που άρχισε αυτό να με τραβάει» κατέληξε η παρουσιάστρια, η οποία την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τα κιλά της.

Κάγκελο η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε οικογενειακός, το οποίο σπάνια συμβαίνει στα τηλεοπτικά προγράμματα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μόλις το παρατήρησε έμεινε κάγκελο και το σχολίασε όπως μόνο εκείνη γνωρίζει καλά.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με ένα blue black παντελόνι, ένα στιλ που προτίμησε και... ο Σάββας Πούμπουρας που έβαλε ένα λευκό t shirt με επίσης ένα blue black παντελόνι.

«Ελένη, αρχίζω και νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες! Με παρακολουθείς! Ε, δεν μπορούμε να είμαστε ακριβώς το ίδιο ντυμένοι σήμερα! Είπα και εγώ να αλλάξω και έχουμε ντυθεί και οι δυο για παρέλαση...», της είπε ο συνεργάτης της.

Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Τέτοια μου λες….Με κατασκοπεύεις, αφήνω ανοιχτή την πόρτα και… με βλέπετε όλοι, πες την αλήθεια».

 Ελένη Μενεγάκη  MEGA