«Δεν θα στήριζα τον σύντροφό μου αν...» - Η δήλωση της Καινούργιου μετά τον σάλο με τον Πετρούνια

«Είναι φάουλ όλες του οι δηλώσεις αλλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν θα στήριζα τον σύντροφό μου αν...» - Η δήλωση της Καινούργιου μετά τον σάλο με τον Πετρούνια

Το πρωί της Παρασκευής (22/10), η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Βασιλική Μιλλούση στο Happy Day για το άστοχο σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια (δείτε εδώ) και εξήγησε πως η στάση της ήταν συγκινητική.

Αρχικά η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πόσο λάθος ήταν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη στο δελτίο του ΑΝΤ1 για όσα είπε.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

«Είδα μια κοπέλα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Είναι φάουλ όλες του οι δηλώσεις αλλά βγήκε χθες στο δελτίο του ANT1, ζήτησε μια συγγνώμη, είπε αρκετά πράγματα λάθος αλλά ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη. Μια γυναίκα, όμως, η οποία στηρίζει τον σύντροφό της για μένα είναι άκρως συγκινητικό.

Ο σύντροφός της δεν κατηγορείται για κάποιο ποινικό αδίκημα, δεν έχει πράξει κάτι, ήταν κάποιες δηλώσεις λάθος, φάουλ για τις οποίες βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Οπότε, μιλώντας τώρα για την Βασιλική εμένα με συγκινεί το σθένος της, η δύναμη της, φαίνεται ότι είναι στεναχωρημένη. Να βγει και να στηρίξει τον άνθρωπό της και να πει ότι όντως έκανε λάθος αλλά είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Είναι άλλο το ποινικό αδίκημα… Εάν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, δεν ξέρω αν θα έβγαινα ποτέ να τον στηρίξω. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα! Εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Mίλησα με τον Πετρούνια πριν βγει στον Χατζηνικολάου και μου είπε...»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για το κίνημα Me Too και τις καταγγελίες. Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως μίλησαν πριν βγει στον Νίκο Χατζηνικολάου και ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».