Πηγή Δεβετζή σε Λευτέρη Πετρούνια: «Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε Ολυμπιονίκες»

Η δήλωση της μετά το σάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή σε Λευτέρη Πετρούνια: «Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε Ολυμπιονίκες»

Στον Λευτέρη Πετρούνια απάντησε η Πηγή Δεβετζή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η δήλωση για το #metoo έφερε πολλές αντιδράσεις, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μάλιστα να είναι από τους πρώτους που τον έκραξαν δημόσια μέσα από ανάρτηση του.

Η απάντηση Δεβετζή στον Πετρούνια

«Αυτό που θέλω να απαντήσω σε όλο αυτό είναι ότι δε χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων για να βγούμε να μιλήσουμε. Σίγουρα χρειάζεται να λέμε την αλήθεια και ο αθλητισμός πρεσβεύει το ήθος και την αλήθεια μας. Καλό θα είναι λοιπόν, στην εποχή που ζούμε να λέμε την αλήθεια όπως είναι.

Η δήλωση που έκανα εγώ ήταν μια αλήθεια μου και βγήκαν και κοπέλες μετά από μένα, αθλήτριες και μη που είπαν την αλήθεια τους μέσα από τη ψυχή τους και την καρδιά τους όπως τη βιώσαν. Και σίγουρα δεν είμαι η μόνη που μίλησα, υπάρχουν και άλλες όπως η Σοφία η Μπεκατώρου που και εγώ και εκείνοι είμαστε Ολυμπιονίκες, καταξιωμένες αθλήτριες που έχουμε πάρει πάρα πολλά μετάλλια και γνωρίζει ο κόσμος πολύ καλά ποιες είμαστε», εξομολογήθηκε.

«Mίλησα με τον Πετρούνια πριν βγει στον Χατζηνικολάου και μου είπε...»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για το κίνημα Me Too και τις καταγγελίες. Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως μίλησαν πριν βγει στον Νίκο Χατζηνικολάου και ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».