Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων - Σε πελάγη ευτυχίας Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Η αποκάλυψη που έκαναν στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων - Σε πελάγη ευτυχίας Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στη επιχείρηση του Σάκη Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο λειτουργίας της. Εκεί ο ίδιος μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν και πότε θα βαφτίσουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μίλησε για την νέα του ζωή αλλά και τον ρόλο του γονέα που έχουν αναλάβει τους τελευταίους μήνες, με τους ίδιους να ανακοινώνουν μεταξύ άλλων πως το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση των μωρών.

Η αποκάλυψη Μπόμπα - Τανιμανίδη για την βάφτιση των διδύμων

«Τα βράδια για τα δίδυμα ξυπνάει η Χριστίνα. Η βάφτιση είναι το καλοκαίρι. Να ραφτείτε παιδιά, το καλοκαίρι είναι η βάφτιση» ενώ την ίδια στιγμή ο Σάκης αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο της Φάρμας.

Με τα δίδυμα στα μάρσιπο βόλτα στο Κολωνάκι - Τρυφερές φωτογραφίες από Τανιμανίδη και Μπόμπα

Φουλ πρόγραμμα για τον Σάκη Τανιμανίδη, που μπαλαντζάρει καθημερινά την οικογενειακή ευτυχία με τα επαγγελματικά του. Τηλεοπτικά θεωρείται σίγουρος ο ρόλος του στην παρουσίαση της Φάρμας για το Β' μισό της σεζόν, ωστόσο παράλληλα «τρέχει» ορισμένα δικά του projects και γι' αυτό τον λόγο βρέθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στις Κάννες (δείτε εδώ φωτογραφίες), αφήνοντας πίσω ως κύρια “υπεύθυνη” με τα μωρά την Χριστίνα Μπόμπα, που κι εκείνη επέστρεψε στο γραφείο μετά από τέσσερις μήνες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ο παρουσιαστής γύρισε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όμως δεν έμεινε λεπτό να ξεκουραστεί. Δεν είναι υπερβολή, άλλωστε, να πούμε ότι για χάρη της Χριστίνας και των δίδυμων κοριτσιών του, της Αριάννας και της Φιλίππας, ξεχνά την κούραση και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Έτσι, λοιπόν, όταν τον συναντήσαμε την Κυριακή στο Κολωνάκι, ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά την ίδια ώρα που έκλειναν τα μάτια του, έσφιγγε στην αγκαλιά του την κορούλα του και έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να βρίσκεται αλλού, παρά στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων. Το ζευγάρι Τανιμανίδη-Μπόμπα περπάτησε για λίγο με τις κόρες του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι για να... χουχουλιάσει με την ησυχία του.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης