Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιδείνωση της υγείας του - "Αγαπημένοι μου φίλοι..."

"Δεν είμαστε άτρωτοι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιδείνωση της υγείας του -

Από το πρωί της Τρίτης 26/10 νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε από το δωμάτιο) καθώς νόσησε βαριά με κορωνοϊό παρά το γεγονός πως ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Το πρωί της Τετάρτης 27/10, μέσα από την εκπομπή Happy Day μεταφέρθηκαν κάποια άσχημα νέα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός δεν είναι καλά και χειροτερεύει.

«Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid», είπε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο πιο “σοβαρό”».

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος της μετέφερε ότι στο τηλέφωνο ακουγόταν με δυσκολία η φωνή τους.

Πριν από λίγα λεπτά, λοιπόν, ο ηθοποιός μέσα από instastory στον προσωπικό του λογαριασμό καθησύχασε τους φίλους του αφού τόνισε πως όλα πάνε κατ' ευχή.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

 Γιάννης Αϊβάζης νοσοκομείο κορωνοϊός

Παραλίγο να χωρίσουν Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης

Γιάννης: Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει.
Μαρία: Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.

Γιάννη.: Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια.

Μάλιστα στο τέλος ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε ένα περιστατικό που θα τους έκανε παρά λίγο να χωρίσουν. Ευτυχώς όμως είναι μαζί ακόμη, και παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από την στιγμή που γνωρίστηκαν, μας επιβεβαιώνουν καθημερινά πόσο ερωτευμένοι είναι.