Στιγμές ευτυχίας για την Ζήνα Κουτσελίνη

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Ζήνα Κουτσελίνη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (30/10) μέρα για την Ζήνα Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έχει την ονομαστική της εορτή!

Η ίδια λοιπόν εκμεταλλεύτηκε την γιορτή της αλλά και τον ηλιόλουστο καιρό και έτσι πήρε την κόρη της, Έμα που είχε πρόσφατα γενέθλια και πήγανε για μια παραθαλάσσια βόλτα.

Φυσικά, η Ζήνα Κουτσελίνη απαθανάτισε την όμορφη αυτή στιγμή με την αδυναμία της και λίγο αργότερα δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την γιορτή της

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιορτάζω και το φωνάζω! Της Ζηνοβίας σήμερα! Χρόνια μου πολλά! Δεχόμεθα ευχές!!!».

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη λίστα με τις καλύτερες «μιλφ» παγκοσμίως

Στη λίστα με τις καλύτερες μιλφ παγκοσμίως βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα", αναφέροντας μάλιστα και τη θέση που κατέκτησε.

«Έχω μάθει να μοιράζομαι τις αλήθειες. Μου έστειλε κάποιος στο Facebook μια φωτογραφία και με ρώτησε αν είμαι εγώ. Είχα κάνει παλιά μια φωτογράφιση στο Down Town. Την πρώτη μου φωτογράφιση, μελαχρινή.

Στο διαδίκτυο με είχαν βάλει σε δημοψήφισμα που ήμουν στις μιλφάρες παγκοσμίως αλλά όχι ως Ζήνα. Είχαν βρει φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εκείνος ψήφιζε σε αυτό και όταν μπήκα ήμουν τρίτη. Τρίτη μιλφάρα στον κόσμο; Τι να πεις!», είπε η παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την λαμπερή πρεμιέρα της ντυμένη στα λευκά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη «άδειασε» Γκουντάρα και Βαρθακούρη για την κόντρα

Δηλώσεις στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τον Γρηγόρη Γκουντάρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί του Σαββάτου, στις οποίες μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον θάνατο του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ καθώς και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε στον Γρηγόρη Γκουντάρα πως θα έπρεπε να τον αφήσει να κάνει το κομμάτι του και να μην απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον και τη σύζυγό του.

«Να σου πως ένα λάθος αλλά θα το παίξεις! Δεν έπρεπε να απαντήσεις γιατί δίνεις χώρο και χρόνο από τη δική σου εκπομπή να ακουστεί κάτι άλλο το οποίο φαίνεται για το πρόσωπό σου αρνητικό. Εκείνος έριξε τη φιτιλιά και εσύ χαζός τ΄άρπαξες. Δεν έπρεπε. Τον αφήνεις να πει αυτό που πιστεύει και εσύ και η Ναταλία έχετε τη δική σας διαδρομή», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.