Η Έλενα Ακρίτα ξεφτίλισε τον Τάσο Ξιαρχό - «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια και να...»

Η ανάρτηση μετά το σάλο που ξέσπασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα ξεφτίλισε τον Τάσο Ξιαρχό - «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια και να...»

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες 31/10 όταν κοπέλα κατήγγειλε πως ο Τάσος Ξιαρχό της άσκησε bullying για τα κιλά της, λόγω μιας μπλούζας που φορούσε με κάθετες ρίγες. Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της, την τράβηξε βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια. Το θυμάμαι από μωρό! Ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια! Ωραία, κοιτάξτε» είπε χαρακτηριστικά, γυρίζοντας την κάμερα του κινητού του και δείχνοντας την κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι - δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Στη συνέχεια, κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η κοπέλα, αντιλήφθηκε τι συνέβη και παρέμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσει, κάτι που αποκάλυψε ξανά μέσω ενός βίντεο. Η ίδια λοιπόν, είδε τα βίντεο του και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν, αποκαλύπτοντας πως την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι και πως μάλιστα την μπλόκαρε, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ακρίτα για τον Ξιαρχό

Ανάμεσα στις γνωστές Ελληνίδες που έσπευσαν να τοποθετηθούν για το συμβάν, ήταν και η Έλενα Ακρίτα η οποία με ένα μονάδα κείμενο της τον ξεφτίλισε.

«Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει και αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook της.

Η Έλενα Ακρίτα ξεφτίλισε τον Τάσο Ξιαρχό για το bullying που άσκησε σε κοπελα για τα κιλα της

Η δημόσια συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό στην κοπέλα

Μετά το χαμό που έγινε λόγω του bullying που άσκησε, ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην κοπέλα.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε