Σε έξαλλη κατάσταση Λιάγκας και Σκορδά - «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους»

Το δικό τους σχόλιο για τον Τάσο Ξιαρχό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έξαλλη κατάσταση Λιάγκας και Σκορδά - «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους»

Σάλο προκάλεσε ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, όπου άσκησε bullying σε κοπέλα. Το γεγονός έγινε γνωστό, όταν η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία σε γνωστό προφίλ στο Instagram που υποστηρίζει το γυναίκειο φύλο. Συγκεκριμένα, ο χορευτής χωρίς την άδεια της, την τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο την χλεύαζε και την ειρωνευόταν για τα κιλά της.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια. Το θυμάμαι από μωρό! Ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια! Ωραία, κοιτάξτε» είπε χαρακτηριστικά, γυρίζοντας την κάμερα του κινητού του και δείχνοντας την κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Στη συνέχεια, κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η κοπέλα, αντιλήφθηκε τι συνέβη και παρέμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσει, κάτι που αποκάλυψε ξανά μέσω ενός βίντεο. Η ίδια λοιπόν, είδε τα βίντεο του και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν, αποκαλύπτοντας πως την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι και πως μάλιστα την μπλόκαρε, όταν εκείνη του έστειλε μήνυμα

Από την ώρα που έγινε γνωστό το περιστατικό, πολλές Ελληνίδες celebtiries έσπευσαν να τοποθετηθούν εναντίον του, ενώ το twitter τον "δίκασε". Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό.

Τα σχόλια Σκορδά - Λιάγκα για τον Τάσο Ξιαρχό

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το θέμα είναι αν τα λάθη τα επαναλαμβάνεις. Και αν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια όμως και εμείς του δίνουμε βήμα γιατί λέμε έχει πλάκα. Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους στην τηλεόραση. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying».