«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή» - Το μήνυμα που έστειλε η Μαίρη στον Ξιαρχό μετά το βίντεο

«Την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή» - Το μήνυμα που έστειλε η Μαίρη στον Ξιαρχό μετά το βίντεο

Η κοπέλα που απαθανάτισε ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεό του, σχολιάζοντάς την για τα κιλά της και την εμφάνισή της, δεν άφησε όλη την ιστορία να περάσει έτσι. Αμέσως μόλις είδε το βίντεο, του έστειλε μήνυμα στο Instagram και οι δυο τους είχαν μία έντονη συνομιλία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Μαίρη και Τάσος Ξιαρχό

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», του έγραψε η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο.

«Δεν σε έκανα μπλοκ. Πρώτο ψέμα. Θα ήθελα λοιπόν να θυμηθείς τι έκανε εσύ πριν βγάλω το βίντεο και όταν το θυμηθείς και μου ζητήσεις συγγμώνη, τότε ίσως το κάνω κι εγώ», της απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η κοπέλα απάντησε και πάλι: «Μιλούσα με την παρέα μου αυτό έκανα. Και επίσης, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο ανέβασε ένα βίντεο με το πρόσωπό μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Τι νόημα έχει; Επίσης το μπλοκ που με έκανε ήταν από άλλο λογαριασμό γιατί δε σε γνωρίζω να ξέρω όλους τους λογαριασμούς που έχεις».

Τάσος Ξιαρχό βίντεο

Η ανάρτηση που έκανε λίγο πριν πέσει το προφίλ του από τα report

Το βίντεο που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της, προκάλεσε την οργή του κόσμου, με αποτέλεσμα να πέσει το προφίλ του στο Instagram από τα πολλά ριπόρτ.

Την ίδια στιγμή, οι followers του χορευτή έπεσαν κατακόρυφα αμέσως μετά το περιστατικό.

Τάσος Ξιαρχό followers

Ο Τάσος Ξιαρχό, πριν κατέβει το προφίλ του είχε προλάβει να κάνει μερικές αναρτήσεις, ανάμεσα σε αυτές και η υποτιθέμενη συγγνώμη που ζήτησε από την κοπέλα (δείτε την εδώ).

Λίγο πριν πέσει το προφίλ του λοιπόν, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η κοπέλα δεν έφυγε από το εστιατόριο όταν είδε τα στόρι του.

Τάσος Ξιαρχό τελευταία ανάρτηση