Άκης Πετρετζίκης: Ο πραγματικός λόγος που είπε ψέματα στους δημοσιογράφους για το γάμο του

Όσα είπε για την ζωή του σαν παντρεμένος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Ο πραγματικός λόγος που είπε ψέματα στους δημοσιογράφους για το γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το γάμο του και τη ζωή του σαν παντρεμένος. Ο αγαπημένος σεφ, εξέφρασε τα συναισθήματά του, που έγινε πατέρας και εξήγησε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του έκτοτε.

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», δήλωσε.

Για την σύζυγό του και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια: «Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».

Για αυτό το λόγο ο Πετρετζίκης είπε ψέματα για το γάμο του

Για τον γάμο του και την επιλογή που έκανε να δημοσιοποιήσει μόνο όσα ήθελε εκείνος, καθώς είπε ψέματα στους δημοσιογράφους για την τοποθεσία, αποκάλυψε ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να κρύψει το ευτυχές γεγονός, αλλά ήθελε να έχει την δυνατότητα να επιλέξει το τι θα βγει στην δημοσιότητα.

«Είχα την επιλογή να ποστάρω ό,τι ήθελα εγώ. Δεν είναι ότι θα το έκρυβα, δεν θα το έκανα ποτέ. Και κανείς να μην μάθαινε για τον γάμο, θα το έλεγα εκείνη την ημέρα. Ήθελα απλά να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω: "Οκ, παντρεύτηκα, βαφτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά". Ο γάμος για τον άντρα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ότι για την γυναίκα.

Για τον άντρα είναι γάμος και λίγο πάρτι, για την γυναίκα είναι άγχος. Ας πούμε για τα λουλούδια, δεν έχω δει ποτέ τα λουλούδια σε γάμο, δεν τα έχω προσέξει. Όλες οι γυναίκες όμως, μεταξύ σας προσέχετε τα λουλούδια και θέλετε να είναι άψογα. Οι μπομπονιέρες, θυμάμαι κάποιες, αλλά εσείς θέλετε να είναι άψογες. Η όλη φάση είναι τρέλα για την γυναίκα. Ο άντρας είναι πιο ζεν. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η Κωνσταντίνα. Της είπα ότι δε θέλω να πάρω την ευθύνη για το οτιδήποτε», δήλωσε.

Φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με το γιο του

Ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και όπως είναι λογικό οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο ερχομός του αγαπημένου τους γιου ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του να μην ήταν τόσο ανοιχτοί στα social media σχετικά με την προσωπική τους σχέση ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο γνωστός σεφ είναι αρκετά ενεργός στο Instagram όπου αρκετά συχνά δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο του.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μετρά μόλις 3,5 μήνες ζωής, με τον μπαμπά του να μοιράζεται μαζί μας ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο, λίγο πριν την Κυριακάκη οικογενειακή τους έξοδο.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη