Έσταξε φαρμάκι η Συνατσάκη για τον Ξιαρχό: «Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα»

Τα άγνωστα μέχρι σήμερα μηνύματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έσταξε φαρμάκι η Συνατσάκη για τον Ξιαρχό: «Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα»

Και η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε μέσω των social media, κατά του Τάσου Ξιαρχό, με αφορμή το bullying που άσκησε σε κοπέλα σε έξοδο του λόγω της μπλούζας που φορούσε και των κιλών της. Από το Σάββατο 30/10 το βράδυ, επικρατεί τόσο μεγάλος σάλος που το προφίλ του χορευτή - χορογράφου στο Instagram έπεσε από τα πολλά ριπόρτ.

Όπως ανέφερε λοιπόν η παρουσιάστρια, δεν έπεσε από τα σύννεφα με το γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στην δική τους κόντρα λόγω ενός κορονοπάτρι, αναρτώντας για πρώτη φορά μηνύματα τους.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό το σκηνικό, αλλά δε μπορώ να πω (δυστυχώς) ότι πέφτω από τα σύννεφα και ότι δεν πίστευα πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι τόσο βαρύ» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι αναρτήσεις της Συνατσάκη κατά του Ξιαρχό

Συνατσάκη τοποθετήθηκε για τον Ξιαρχό

Συνατσάκη για τον Ξιαρχό για το σάλο με την κοπέλα και τα κιλά της

Συνατσάκη για τον Ξιαρχό και τον τσακωμό τους

Συνατσάκη για τον Ξιαρχό άγνωστα μηνύματα

Συνατσάκη για τον Ξιαρχό και το bullying σε κοπέλα

Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Ξιαρχό με την κοπέλα που της έκανε bullying

Η κοπέλα που απαθανάτισε ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεό του, σχολιάζοντάς την για τα κιλά της και την εμφάνισή της, δεν άφησε όλη την ιστορία να περάσει έτσι. Αμέσως μόλις είδε το βίντεο, του έστειλε μήνυμα στο Instagram και οι δυο τους είχαν μία έντονη συνομιλία.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», του έγραψε η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο.

«Δεν σε έκανα μπλοκ. Πρώτο ψέμα. Θα ήθελα λοιπόν να θυμηθείς τι έκανε εσύ πριν βγάλω το βίντεο και όταν το θυμηθείς και μου ζητήσεις συγγμώνη, τότε ίσως το κάνω κι εγώ», της απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η κοπέλα απάντησε και πάλι: «Μιλούσα με την παρέα μου αυτό έκανα. Και επίσης, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο ανέβασε ένα βίντεο με το πρόσωπό μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Τι νόημα έχει; Επίσης το μπλοκ που με έκανε ήταν από άλλο λογαριασμό γιατί δε σε γνωρίζω να ξέρω όλους τους λογαριασμούς που έχεις».

Τάσος Ξιαρχό βίντεο