Απασφάλισε η Κόνι Μεταξά - «Για όποιον δεν κατάλαβε...»

Η νέα ανάρτηση για τον Τάσο Ξιαρχό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Κόνι Μεταξά - «Για όποιον δεν κατάλαβε...»

Με μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόνι Μεταξά θέλησε να ξεκαθαρίσει δύο πράγματα για την περίπτωση του βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για την εμφάνισή της και τα κιλά της.

Η καλή του φίλη και στενή συνεργάτιδα, Κόνι Μεταξά, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την αντίθεσή της για αυτή την επίθεση, και λίγο αργότερα έκανε μία νέα ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η νέα ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

«Για όποιον δεν κατάλαβε

Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις

Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις

Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις

Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον.

Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για μένα είναι αυτονόητο.

Εγώ έχω πληγωθεί. Πολλές φορές από λόγια και πράξεις των άλλων. Για αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται.

Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετός/η έτσι ακριβώς όπως είσαι.

Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@μας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα @@ σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κόνι Μεταξά Τάσος Ξιαρχό

Η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Τάσο Ξιαρχό

Η Δανάη Μπάρκα με μία κίνησή της θέλησε να δείξει πως έχει ταχθεί υπέρ της κοπέλας που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από τον Τάσο Ξιαρχό και σχολιάστηκε για τα κιλά της και την εμφάνισή της. Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή, εμφανίστηκε με ριγέ μπλουζάκι και είπε δυο λόγια.

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.