Κόλαφος η Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόλαφος η Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της»

Η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στο Just the two of us αλλά αναφέρθηκε και για το μηδέν που έβαλε στην Μάρα Μεϊμαρίδη η Μαρία Μπακοδήμου.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στο J2US κάνουμε πλάκα. Δεν είναι μουσικό παιχνίδι για να βγάλει τραγουδιστή ή τραγουδίστρια. Πάμε εκεί για να περάσουμε καλά. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια υπέροχη γυναίκα, ερχόταν πρώτη κι έφευγε τελευταία και κανένας άνθρωπος δεν αξίζει μηδέν».

Η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, μπορείς να ρωτήσεις τη Μαρία. Αδικεί τον εαυτό της η Μαρία με αυτό που έκανε. Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή».

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη "σπάει" τη σιωπή της πρώτη φορά μετά το θάνατο του πατέρα της

Κόλαφος είναι η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για το θάνατο του πατέρα της, που την βύθισε στο πένθος. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της μπορεί να έφυγε από τη ζωή λόγω ιατρικού λάθους στο κέντρο όπου νοσηλευόταν.

Χαρακτηριστικά, νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπως έγραψε η ίδια, και αφού δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία υπέστη μια ανεπανόρθωτη βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Για το λόγο αυτό πρόκειται να κινηθεί νομικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Σάσα Σταμάτη μιλά για τον πατέρα της μετά το θάνατο του, αφού καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε πει πως δεν είναι έτοιμη να αναφερθεί στο συγκεκριμένο άσχημο γεγονός.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

H ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για το θάνατο του πατέρα της