Οι αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου που έφεραν την αντίδραση της Λάουρας

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου που έφεραν την αντίδραση της Λάουρας

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι καθημερινός χρήστης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram. Με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράζεται διάφορες στιγμές του και καλλιτεχνικές ανησυχίες με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν σαν την "βροχή.

Ανάμεσα στα άτομα που αντιδρούν στις δημοσιεύσεις του και η αδερφή του Λάουρα, η οποία τα τελευταία χρόνια, έχοντας μεγαλώσει είναι πιο ενεργή στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Πρόσφατα λοιπόν, ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό, μερικές φωτογραφίες οι οποίες εντυπωσίασαν την αδερφή του, που έσπευσε να δείξει τον θαυμασμό της.

Η μια ανάρτηση ήταν μαζί με την Λάουρα σε βόλτα τους και στην άλλη ήταν πολλές φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της Λάουρας Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος instagram

Οι αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου που έφεραν την αντίδραση της Λάουρας

"Αναστάτωση" στο Instagram με τις νέες φωτογραφίες του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος, έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να δημιουργήσει έναν εξαιρετικά πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, γίνεται σιγά σιγά από μόνος του celebrity και το κοινό φαίνεται πως τον έχει καλοδεχθεί.

Σχεδόν καθημερινά, ο μεγάλος γιος της αγαπημένης παρουσιάστριας, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Μάλιστα, πέρα από τις αναρτήσεις που κάνει με τους φίλους του και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη, ο Άγγελος Λάτσιος ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς του. Ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές πως έχει μεγάλη αδυναμία στις αδερφές του καθώς και στην αγαπημένη του μητέρα, ενώ την παράσταση κλέβουν κάθε φορά οι αναρτήσεις με την μικρή Μαρίνα.

Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να ανασύρει δύο φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε έγιναν ανάρπαστες στα social media.