Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ορέστης Τζιόβας: «Παραλληλίζεται με αυτές τις αηδιαστικές εκπομπές, με το Big Brother και The Bachelor»

Ο λόγος που δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή

Ορέστης Τζιόβας: «Παραλληλίζεται με αυτές τις αηδιαστικές εκπομπές, με το Big Brother και The Bachelor»
News 04.11.2021 20:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/11) ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε και γιατί δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά του.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

«Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί προσωπικά να ασχολούνται με την δική μου προσωπική ζωή. Με ενοχλεί σαν διάθεση γιατί παραλληλίζεται με αυτές τις αηδιαστικές εκπομπές, όπως με το Big Brother και The Bachelor. Όπου βλέπουμε την προσωπική ζωή των ανθρώπων, που δεν θα έπρεπε να μας αφορά.

Και με τον γάμο που είχα κάνει, δεν ήταν κάτι που ήθελα να το επικοινωνήσω. Μαθεύτηκε κι ήρθαν στο δημαρχείο, εγώ δεν ήθελα. Εγώ είχα καλέσει πέντε δικά μου άτομα». Πρόσφατα, ο ηθοποιός μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα αιμόπτυση! Μου είπε ο γιατρός πως αν καθυστερούσα...»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Ορέστης Τζιόβας, μιλώντας για την δύσκολη περίοδο που πέρασε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. Σε συνέντευξή του στο Εγώ και στον Ανδρέα Θεοδώρου, σόκαρει με τα λόγια του.

Εσύ έχεις εμβολιαστεί;

Εμβολιάστηκα με το AstraZeneca και δεκαπέντε μέρες μετά νόσησα γιατί στις 50 μέρες αρχίζει να έχει ανοσία.

Νοσηλεύτηκες;

Ναι. Αν και είχα ήπια συμπτώματα, τη 6-7 ημέρα μου το γύρισε σε οξεία πνευμονία. Είχα αιμόπτυση, υψηλό πυρετό και πονούσε αρκετά το στήθος μου. Στα δύο πρώτα 24ωρα, όπως με είχε ενημερώσει ο ΕΟΔΥ, πήρα το ασθενοφόρο και πήγα εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Ορέστης Τζιόβας αιμόπτυση λόγω κορωνοϊού

Φοβήθηκες;

Λίγο. Εμπιστεύομαι, όμως, τους γιατρούς και με καθησύχασαν. Μου είπε ο γιατρός πως αν καθυστερούσα κι άλλο, μπορεί να έμπαινα εντατική. Δεν τα φοβάμαι τα νοσοκομεία γιατί πολύ παλιά είχα νοσηλευτεί ξανά. Είχα σπάσει αγγείο στη μύτη μου και 3-4 εβδομάδες ήμουν μέσα – έξω. Αν ξέρεις, ωστόσο, και εμπιστεύεσαι τους γιατρούς είναι μια ευκαιρία ξεκούρασης. Αυτό ένιωσα και τώρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ορέστης Τζιόβας: «Ήξερα ότι έρχονται καταγγελίες για τον Λιγνάδη»

"Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν..." - Ο Ορέστης Τζιόβας "καταγγέλλει" την παραγωγή των Άγριων Μελισσών

Share