Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας χαμογελούν ξανά μετά τον ντόρο - Χαρές στο σπίτι τους

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας χαμογελούν ξανά μετά τον ντόρο - Χαρές στο σπίτι τους

Με χαρά και ευχές έχει πλημμυρίσει το σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια από το πρωί της Πέμπτης (4/11), λίγο μετά το ντόρο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του αθλητή για το κίνημα Metoo στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η σημερινή μέρα είναι αρκετά ξεχωριστή για το ζευγάρι καθώς η κόρη τους Σοφία έχει γενέθλια. Η μικρή κλείνει τα 2 χρόνια ζωής για αυτό και η Βασιλική Μιλλούση θέλει να της ευχηθεί και δημόσια.

Έτσι, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την μικρή της. «Happy Birthday λοιπόν, Σοφία πες ευχαριστώ μαμά», είπε η Βασιλική Μιλλούση, με την Σοφία να απαντά: «Ευχαριστώ μαμά».

Το τρυφερό βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας

Οικογενειακή έξοδος μετά τις προκλητικές δηλώσεις - Αποκλειστικές φωτογραφίες Μιλλούση και Πετρούνια

Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού (δείτε τις εδώ)...

Ο ολυμπιονίκης μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ κόσμο να εκφράζει τις έντονες αντιδράσεις του σε αυτόν και το όνομά του να γίνεται πρώτο trend στο twitter, το πήρε πίσω γράφοντας “η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη” και ανάρτησε μια φωτογραφία της Σοφίας Μπεκατώρου στον λογαριασμό του στο Instagram υπενθυμίζοντας τις θέσεις του από την στιγμή που ξεκίνησε το #metoo, ενώ στην συνέχεια ζήτησε δημόσια συγνώμη τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η αθλήτρια που φέτος διαγωνίζεται στο DWTS λίγες μέρες πριν μπροστά στους κριτές και στην Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε και εκείνη με την σειρά της ότι οι μέρες που πέρασε μετά τις δηλώσεις του άντρα της την έκαναν να μην περνάει καλά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι καλά.

Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ, ο χορός και τα κορίτσια μου με ηρεμούν”. Το ζευγάρι που δεν έχει δώσει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν λαβή για αρνητικά σχόλια βρέθηκε την παραμονή της Εθνικής επετείου στην Γλυφάδα μαζί με τις κόρες του Σοφία και Ελένη να κάνουν την βόλτα τους με τον φακό του YOU να τους ακολουθεί αποκλειστικά.

Μιλλούση και Πετρούνια

Μιλλούση και Πετρούνια περιοδικό you

Την παράσταση βέβαια με το εκπληκτικό outfit της έκλεψε η μεγάλη τους κόρη Σοφία που συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη 4 του μήνα, έχει γενέθλια και θα κλείσει τα δυο της χρόνια. Η μικρή με τον ροζ φιόγκο στο κεφάλι της και το κόκκινο μπουφάν της τράβηξε όλα τα βλέμματα των περαστικών που σταματούσαν να την χαϊδέψουν και να την χαζέψουν...

Μετράει αντίστροφα για το Παρίσι...

Μέρες για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο διάστημα 26/7- 11/8 στο Παρίσι μετράει ο Λευτέρης Πετρούνιας. “Μόνο 1000 μέρες μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι 2024; Δηλαδή περίπου 856 προπονήσεις εκ των οποίων οι 400 διπλές! Πρέπει να ετοιμαζόμαστε νομίζω έγραψε στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας που έχει σαν στόχο του να ξεκινήσει τις προπονήσεις του προκειμένου να είναι έτοιμος και να διεκδικήσει το 3ο του Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους...