Νέα κόντρα στην showbiz - To σχόλιο του Βαρθακούρη για τον Τριαντάφυλλο και τα φιλάκια του

Η δήλωση για το Survivor που τα ξεκίνησε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα κόντρα στην showbiz - To σχόλιο του Βαρθακούρη για τον Τριαντάφυλλο και τα φιλάκια του

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει στην ελληνική showbiz, μετά από αυτή του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Έπειτα από ένα σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη για τον Τριαντάφυλλο, δεν άργησε να έρθει η απάντηση του.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής - τραγουδιστής ρωτήθηκε για το Survivor μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση, εκείνος απάντησε πως δεν θα ήθελε να γίνει σαν τον Τριαντάφυλλο.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Έχω δύο παιδιά, δεν μπορώ να πάω και επίσης δεν αντέχουν τα γόνατά μου. Δεν θέλω να είμαι ένας Τριαντάφυλλος, δεν το λέω με την κακή έννοια, ένας παίκτης που απλά κάθεται και παρακολουθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η απάντηση του Βαρθακούρη στον Τριαντάφυλλο

«Ό, τι ήταν να κάνω στο Survivor το έκανα, ό, τι είδατε το είδατε» είπε και συνέχισε όταν ρωτήθηκε για τον Βαρθακούρη «Φιλάκια, φιλάκια, φιλάκια, τον αγάπω, γεια!», απάντησε ο Ντάφυ.

Ο "Τριαντάφυλλος" του Survivor 5 - Ο τραγουδιστής που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου πέρυσι, έχει ήδη βρει τον "αντικαταστάτη του", έναν συνάδελφό του, ο οποίος επίσης έκανε μεγάλες επιτυχίες στα 90's.

Μετά το άκυρο που έφαγε λοιπόν από μία ξανθιά παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια), ο Τούρκος παραγωγός έχει ρίξει τα δίχτυα του σε ένα όνομα που είναι βέβαιο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Βαλάντη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πριν λίγο καιρό ήρθε στο επίκεντρο των εξελίξεων με τη σχέση που του χρεώθηκε με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Ο Βαλάντης έχει αρκετά κοινά με τον Τριαντάφυλλο, και είναι σίγουρο πως η συμμετοχή του στο Survivor θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει σκοπό να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει.

Βαλάντης Survivor 5