Εμβολιάστηκε η Μαρίνα Πατούλη - Άφωνοι στο κέντρο με αυτό που φορούσε

Η ανάρτηση στο Instagram και τα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εμβολιάστηκε η Μαρίνα Πατούλη - Άφωνοι στο κέντρο με αυτό που φορούσε

Στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας πήγε η Μαρίνα Πατούλη, με σκοπό να κάνει την επόμενη δόση του εμβολίου της. Η πρόεδρος της Unesco, που τον περασμένο Απρίλιο έκανε την πρώτη δόση, όμως ένα μήνα αργότερα κόλλησε κορωνοϊό, έχοντας περάσει οι 6 μήνες ανοσίας έκανε το εμβόλιο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία την ώρα που εμβολιαζόταν, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Ο δρόμος για τη ζωη είναι μονόδρομος!Αγαπώ τη ζωη,σέβομαι τους συνανθρώπους μου,προστατεύω τον εαυτό μου !!!Εμβολιάζομαι ,κατακτώ την υγεία κ την ελευθερία μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτό που τράβηξε ωστόσο όλα τα βλέμματα, ήταν η εμφάνιση της. Η Μαρίνα Πατούλη λαμπερή όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει total black look. Στενό παντελόνι και top με έξω τους ώμους.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος...»

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Χάδι του Αγγέλου» της Καρμέλας Κατσαμένη και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο να την δούμε με κάποιον σύντροφο στο μέλλον.

«Το συγκεκριμένο έργο απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από τα παιδικά τους χρόνια και έχουν τραυματικές εμπειρίες στη διάρκεια της ζωής τους. Κάθε γυναίκα σε κάποιες φάσεις της ζωής της μπορεί να περάσει κάποιες πιέσεις. Το σύμπαν επιφυλάσσει για κάθε άνθρωπο ένα βάλσαμο, πάντα θα υπάρξει κάποια στιγμή της ζωής μας που θα βρούμε το άλλο μας μισό και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει», ανέφερε αρχικά.

«Τις σκοτεινές πλευρές της προσωπικής μου ζωής τις διαχειρίστηκα διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Στην πορεία αυτή παίζει ο περίγυρος και το κοινωνικό περιβάλλον», συνέχισε.

«Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος… Πλάκα κάνω! Άλλωστε ο μεγάλος έρωτα της ζωής μου είναι ο γιος μου Αλέξανδρος», αποκάλυψε. «Είμαι έτοιμη να βρω το άλλο μου μισό γιατί έχω επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου».

«Το παρελθόν είναι παρελθόν και θα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον», είπε στη συνέχεια διαψεύδοντας τις φήμες επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη.