Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έγιναν νονοί - Φωτογραφία με το νεογέννητο

Έλαμπε με το μωρό στα χέρια το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έγιναν νονοί - Φωτογραφία με το νεογέννητο

Νονοί για πρώτη φορά έγιναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά τις δικές τους χαρές που έζησαν στο σπίτι τους. Το ζευγάρι είχε την τιμή να βαφτίσει την κόρη καλών του φίλων και από τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έδειχναν να είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο χωριό Παλιός Παντελεήμονας στην Πιερία, παρουσία συγγενών και φίλων, ενώ η μικρούλα πήρε το όνομα Γλυκερία.

Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας στιγμές από την βάφτιση.

«Και το όνομα αυτής... Γλυκερία [Για 4η φορά νονά] Γλυκιά μας Γλυκερία θα είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστεί!! Να σε χαιρόμαστε!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Φωτογραφίες από την βάφτιση με νονούς Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έγιναν νονοί

Βάσως Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος νονοί

Αυτό είναι το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να λατρεύουν τα ταξίδια, με την Κρήτη να είναι ο κύριος προορισμός τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, ωστόσο καταφύγιο τους παραμένει το σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης