Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram - «Με κοροϊδεύουν όλη ημέρα και με χλευάζουν για...»

Η νέα αλλαγή που έκανε στο προφίλ του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram - «Με κοροϊδεύουν όλη ημέρα και με χλευάζουν για...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την επικοινωνία που είχε με την Μέρι, την κοπέλα που πριν περίπου μια εβδομάδα χλεύασε για την μπλούζα και τα κιλά της.

Όπως ανέφερε λοιπόν, τον κοροϊδεύουν και τον χλευάζουν για την ορθογραφία του, καθώς πολλοί δεν ξέρουν πως το όνομα της κοπέλας δεν γράφεται Μαίρη αλλά Μέρι.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram

«Με λένε όλη μέρα αγράμματο, με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν για την ορθογραφία μου στο προηγούμενο ποστ. Ακόμη και να είχα κάνει λάθος δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε αν δεν ξέρουμε καλά γράμματα.

Εγώ προσωπικά κάνω πολλά ορθογραφικά. Όμως αυτή τη φορά η ορθογραφία δεν είναι λόγος κοροϊδίας. Είναι η ανάγκη του κόσμου να κρίνει» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό στα Stories του.

Ξέσπασε ο Τάσο Ξιαρχό στο Instagram

Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς η ανάρτηση που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για μια κοπέλα σχετικά με τα κιλά της στάθηκε η αφορμή να σχολιαστεί αρκετά.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός χορογράφος παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 5/11 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε επίσης τον λόγο που έσβησε όλες τις αναρτήσεις του και κράτησε μόνο μια.

Πριν από λίγη ώρα, αποφάσισε να κάνει και μια ανάρτηση στο Instagram όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά «γιατί» και αρκετά ερωτηματικά στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτόν τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση.».

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό