Που βρισκόταν την Κυριακή το βράδυ ο Μπισμπίκης και που η Βανδή; Δείτε φωτογραφίες!

Πάντως δεν ήταν μαζί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Που βρισκόταν την Κυριακή το βράδυ ο Μπισμπίκης και που η Βανδή; Δείτε φωτογραφίες!

Μετά το τριήμερο ταξίδι τους στην Ρώμη (δείτε εδώ βίντεο που αρπάχτηκε με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο η τραγουδίστρια) η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου αναγκαστικά την πέρασαν χωριστά!

Ο ηθοποιός εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας να διασκεδάζει με φίλους του, ανέβασε μάλιστα και story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενώ η τραγουδίστρια αναχώρησε για Κύπρο, αφού τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο εκεί, ανεβάζοντας κι εκείνη φωτογραφία σε story.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή

Το βέτο της Δέσποινας Βανδή στην σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η σχέση της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή όπως φαίνεται πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού είναι η συγκατοίκηση (δείτε εδώ το σπίτι που συναντιούνται κρυφά)...

Οι δυο τους, βέβαια, αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τις κοσμικές εκδηλώσεις, επιλέγοντας να βγαίνουν σε απόμερα ταβερνάκια στο κέντρο της Αθήνας. “Δείχνει ευτυχισμένη αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να την απασχολεί η συγκατοίκηση. Θέλει να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται και να χαρεί τον νέο έρωτα που μπήκε και αναστάτωσε τη ζωή της.

Η Δέσποινα πάνω από όλους και όλα βάζει τα παιδιά της και ούτε καν περνά από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και να επισημοποιήσει την σχέση της, του το ξεκαθάρισε από την αρχή”, μας μεταφέρει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, που υποστηρίζει ότι ο χρόνος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του δεσμού αλλά και στις πιο σοβαρές αποφάσεις του ζευγαριού.