Γιώργος Παπαδόπουλος: "Ψάχνει να βρει το δίκιο του" - Υπέρ του Τσαλίκη στην κόντρα του με τον ΣΚΑΙ

Η σπόντα του τραγουδιστή για το κανάλι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Παπαδόπουλος:

Η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησε το πρωί της Δευτέρας (8/11) στο αεροδρόμιο τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε και για τις συζητήσεις που είχε κάνει και ο ίδιος με τον ΣΚΑΙ προκειμένου να βρίσκεται ως σχολιαστής στο Big Brother.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για Τσαλίκη και Γκουντάρα - Κάκκαβα

"Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε συμβόλαιο και του το σπάσανε και ψάχνει να βρει το δίκιο του.... Και ένα μόνο άτομο μπορεί να επηρεάσει ένα ολόκληρο κανάλι.

Μου είχε γίνει μια πρόταση από το κανάλι, συζητήσαμε κάποια πράγματα, δεν κλείσαμε ποτέ, δεν ήταν δηλαδή σίγουρο ότι θα πάω, δεν υπογράψαμε και πάλι καλά!".

Στο πλευρό του Τσαλίκη και ο Χάρης Βαρθακούρης - «Γνωρίζω παρασκηνιακά πράγματα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το live του J2US και ξεκαθάρισε πως στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και το ζεύγος Γκουντάρα - Κάκκαβα, παίρνει το μέρος του τραγουδιστή.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το μεταξύ τους, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν πυρά και ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε πως γνωρίζει κάποια πράγματα που έγιναν παρασκηνιακά έτσι έχει αποφασίσει να ταχθεί στο "στρατόπεδο" του Γιώργου Τσαλίκη.

«Το έθεσες πιο έξυπνα. Είμαι στο στρατόπεδο του συναδέλφου γιατί μπορεί να γνωρίζω και δύο τρία παρασκηνιακά πράγματα. Ναι, θεωρώ ότι είμαι πιο επιτυχημένος παρουσιαστής του Big Brother. Δεν αρκεί;», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.