Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν ιδανική για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και μετά τη συνέντευξη - καταγγελία της Ζήνας Κουτσελίνη, πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν βγει να μιλήσουν για εκείνη και για την εμπειρία που είχαν στο πλευρό της.

Παρόλα αυτά, η νέα προσπάθεια που κάνει φέτος στον ΣΚΑΪ με το "Κάτι Ξαναψήνεται", έχει στεφθεί από επιτυχία και έτσι "τρέχουν" και οι εξελίξεις με το μέλλον της στον σταθμό.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star λοιπόν, η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής και την επόμενη χρονιά μιας και φαίνεται πως ο σταθμός δείχνει εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, δεν θα είχα...»

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ μίλησε λίγο μετά τη λήξη του 4ου live του Big Brother η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το εν λόγω απόσπασμα να παίζεται νωρίτερα στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε φυσικά στην τηλεοπτική της επιστροφή και το Κάτι Ξαναψήνεται.

«Το Κάτι Ξαναψήνεται με γεμίζει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ωραίο να συναντάς τον κόσμο και να πιάνεις τον παλμό τους καθενός, την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την χαρά. Στην προετοιμασία αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν είναι αστείο όλο αυτό γιατί το ακούω πολλές φορές αυτό τον τελευταίο καιρό. Θέλει δουλειά όλο αυτό που ετοιμάζουμε.

Είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα που νομίζω ότι το ήθελα πολύ, Στο τέλος της ημέρας νιώθω πλήρης, νιώθω γεμάτη.Την μαγειρική την αγάπησα πάρα πολύ έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού στην πρώτη καραντίνα. Σίγουρα πλέον, επειδή προσέχω και την διατροφή μου και ζω με τον σύντροφο μου, έχω μπει πολύ ενεργά σε αυτό το κομμάτι. Πλέον έχω άποψη γιατί αντιλαμβάνομαι και τι γίνεται μέσα στην κουζίνα. Δηλαδή αν μου έλεγαν να παρουσιάσω την εκπομπή πριν ένα χρόνο, ενδεχομένως να μην είχα την ίδια αντίληψη που έχω τώρα.

Η συντροφικότητα υπάρχει και η συμβίωση, τώρα το άλλο είναι το πιο διαδικαστικό, οκ. Γενικά μου αρέσει η οικογένεια. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα η καλή να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια».