Θρήνος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανακοίνωσε το θάνατο στον αέρα του Happy Day

Τα δάκρυα της στο πλατό! Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανακοίνωσε το θάνατο στον αέρα του Happy Day

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς στον αέρα της εκπομπής της Happy Day, ανακοίνωσε ένα θάνατο που την έχει "τσακίσει" ψυχολογικά. Πέθανε μια καλή παιδική της φίλη και αδερφή της κουμπάρας της.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης 9/11 της τηλεφώνησε η κουμπάρα της, η οποία την ενημέρωσε πως άφησε την τελευταία της πνοή η αδερφή της, Εύα Μπουντούρα που ήταν η φωνή του «Εν Λευκώ» τα τελευταία 15 χρόνια.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το θάνατο της Εύας Μπουντούρη

«Εμείς μεγαλώσαμε μαζί, εκείνη στην Κυψέλη κι εμείς στα Άνω Πατήσια. Η αδερφή της μας πάντρεψε και ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε. Μπήκε στο χειρουργείο για μια επέμβαση, προληπτικά και τελικά...

Είναι ένας άγγελος στον ουρανό και θέλω να πω ότι συνειδητοποίησα ότι όλα κρέμονται από μία κλωστή», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία πριν από λίγες ημέρες συγκινήθηκε στο πλατό μετά από μια αποκάλυψη.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα Koolnews η Εύα Μπουντούρη, μπήκε στο χειρουργείο ώστε να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα θέμα υγείας που προέκυψε όμως το χειρουργείο δεν πήγε καλά.

Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Το περιστατικό ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και μια άγνωστη κοπέλα σε έξοδο τους, σχολίασαν στο πλατό του Happy Day. Συγκεκριμένα, από τις 31/10 επικρατεί ένας χαμός με αναρτήσεις του χορογράφου - χορευτή, ο οποίος ασκεί bullying στην εν λόγω κοπέλα για τα κιλά της.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και πολλές κυρίες του χώρου της showbiz, του έχουν επιτεθεί μέσω των social media. Όπως για παράδειγμα η Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και η Έλενα Ακρίτα.

«Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά. Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο».

Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο από άποψη συμπεριφοράς. Από ένα παιδί που έχει βγει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτά που έχει περάσει περιμένεις κάτι διαφορετικό. Κι ενώ ζητάει συγγνώμη, μετά κάνει ένα γκάλοπ ποιοι το έχετε κάνει με την παρέα σας. Δεν είναι δικαιολογία το τι κάνεις ο καθένας στην παρέα του. Όταν έχεις 50 χιλιάδες followers και είσαι αναγνωρίσιμος, μην το κάνεις. Είναι απρεπές και άτοπο. Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας».