«Η σύζυγος μου έμεινε έγκυος αλλά έχασε το παιδί» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για το γάμο του

Συγκίνησαν τα λόγια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η σύζυγος μου έμεινε έγκυος αλλά έχασε το παιδί» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για το γάμο του

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε ο Χάρης Ρώμας σχετικά με τον γάμο του σε ηλικία 25 ετών, τον οποίο δεν ενέκριναν οι γονείς του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τότε σύζυγό του η οποία έμεινε έγκυος, όμως έχασε το παιδί τους που σήμερα θα ήταν περίπου 35 ετών.

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, o καθένας προσπαθούσε και τότε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ’ ιδίαν, Ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα»

«Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, ένα κοριτσάκι; Την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο», είπε αρχικά μετά από ερώτηση αν έχει δεχτεί παρενόχληση, μετά την καταγγελία που έκανε.

Η αποκάλυψη για τον γάμο και τη σύζυγό του

«Έπρεπε να κάνω μια επανάσταση και αυτή ήταν ο γάμος. Ερωτεύθηκα και παντρέτηκα σε ηλικία 24 ετών. Άμα τύχαινε, μπορεί και να γινόταν η η οικογένεια. Το σύμπαν πάντως δεν ήθελε γιατί οι δρόμοι μου ήταν άλλοι οπότε καλύτερα που έπρεπε να τελειώσει όταν το συνειδητοποίησα. Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα» συμπλήρωσε.

"Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε"

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Μιμή Ντενίση. Ο ηθοποιός την ίδια στιγμή μίλησε για την τη νέα του σειρά, το Πεφταστέρι, ενώ έκανε λόγο και για τα προσωπικά του.

«Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε υπάρχει και λόγος να μιλήσουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει και κανένα πρόβλημα, αυτό εκ των ουκ άνευ δημιουργήθηκε. Η Μιμή είπε κάτι, το οποίο προφανώς το πίστευε η γυναίκα εκείνη τη στιγμή ότι θα μπορούσε να γίνει. Δεν θα μπορούσε να γίνει ή θα μπορούσε να γίνει αν το είχαμε μελετήσει με διαφορετικό τρόπο.

Δεν είχε κατατεθεί έγραφα αυτή η έκθεση έτσι κι αλλιώς στην Περιφέρεια για να κάτσουμε να το σκεφτούμε περαιτέρω. Εύχομαι κάθε επιτυχία και ξέρω ότι θα την έχει κιόλας σε μια ταινία που η Περιφέρεια έχει συμμετάσχει πάρα πολύ».

Για την νέα του σειρά: Φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Φεβρουάριο. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ ευτυχισμένος! Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω. Η ζωή είναι πάρα πολύ ωραίο και σημαντικό πράγμα».