Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν πήγε ο γιος του στο J2US δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι;»

H απάντηση της στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν πήγε ο γιος του στο J2US δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι;»
News 21.11.2021 15:58
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις του την είπε "τηλεοπτικό σκουπίδι" που πήγε να συμμετάσχει στο Just the 2 of us. Η ίδια λοιπόν τον "πετσόκοψε" με μερικές μονάχα λέξεις.

«Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας - δείτε το βίντεο.

Η απάντηση της Πατούλη στον Παπαργυρόπουλο

«Όταν πήγε ο γιος του πέρυσι δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι; Άρα μια γυναίκα είναι τηλεοπτικό σκουπίδι όταν για φιλανθρωπικό σκοπό θα τραγουδήσει ακόμα κι αν δεν το ‘χει, θα τσαλακωθεί και θα κάνει χιούμορ;», είπε αρχικά.

«Πώς και το είπε αυτό ο Αργύρης; Δεν θυμόταν ότι ο γιος του ήταν νικητής στο J2US;», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Λένε ότι είμαι γριά και...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και "έσπασε" τη σιωπή της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς και ειδικά, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο show του J2US.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της UNESCO την έχουν πει "γριά και άσχημη", ωστόσο τα σχόλια αυτά πλέον τα έχει συνηθίσει.

«Το να θεωρήσουμε τσαλάκωμα το ότι δεν έχω ωραία φωνή, δεν έχω ωραία φωνή γιατί δεν έχω σκοπό να τραγουδήσω. Απλά να δείξουν κατανόηση οι τηλεθεατές για τις φωνητικές μου ικανότητες. Όταν ο σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά δεν διστάζω και να τσαλακωθω και να αγωνιστώ για τον στόχο μου. Καθόλου δεν πληγώνομαι, να πουν ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι είμαι γριά, άσχημη και αυτά, τα έχω συνηθίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη - «Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από...»

J2US: Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη - "Κέντρισε" τα βλέμματα των κριτών

Share