Μαρία Μπακοδήμου για κόντρα Μουτσινά - Καπουτζίδη: «Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου για κόντρα Μουτσινά - Καπουτζίδη: «Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying»

Την Μαρία Μπακοδήμου την βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα το ALPHA στο φιλανθρωπικό show «J2US» όπου για άλλη μια φορά βρίσκεται σε ρόλο κριτή.

Η ίδια με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για το αν θα έκανε εκπομπή μαζί της ξανά θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες… Το ποτέ μη λες ποτέ είναι πολύ σοφό».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα Μουτσινά - Καπουτζίδη ανέφερε πως: «Δεν θέλω να πάρω θέση. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πάρα πολύ ταλαντούχος.

Έχω κάνει εκπομπή -το ΦΜ Live- με τέτοια αποσπάσματα από εκπομπές. Πολλές φορές σου στέλνουν και βίντεο να τα δείξεις. Δεν νομίζω ότι παραβιάζει κάτι. Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying. Πρέπει να το ξανασκεφτώ».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν… Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί…

Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο… Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα.

Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια». Στο μεταξύ, ο γιος τους έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές.