Αδυνατισμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό από την Βανδή - Η νέα του εικόνα

Σπάνια εμφάνιση για τον πρώην παλαίμαχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδυνατισμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό από την Βανδή - Η νέα του εικόνα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή και ο πρώην σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης τυχαία το Σαββατοκύριακο διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για να τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση (δείτε εδώ βίντεο) ενώ ο επιχειρηματίας έκανε ένα μίνι ταξίδι απόδρασης με φίλους του.

Η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα τον απαθανάτισε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής να γευματίζει με φίλους του και η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως έχει χάσει αρκετά κιλά μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή καθώς ακολουθεί εσκεμμένα διατροφή.

Η σπάνια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη

Ρομαντικά στην θάλασσα - Έφαγαν ψαράκι στην Πειραϊκή Μπισμπίκης και Βανδή

Ήταν να μην κάνουν την αρχή! Το βράδυ της Δευτέρας 22/11 η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη τους δημόσια επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) αλλά... η βραδιά δεν τελείωσε εκεί!

Το ζευγάρι παρέα με τον φίλο τους Λάκη Λαζόπουλο συνέχισε την διασκέδασή του σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά και συγκεκριμένα της Πειραϊκής όπου την έχει ο καλός τους φίλος Μανώλης Κονταρός, που θα τον δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα.

Μπισμπίκης

Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Μπισμπίκης Βανδή Πειραϊκή