«Νόσησα, το πέρασα πολύ...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιανού για τον κορωνοϊό

«Χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Νόσησα, το πέρασα πολύ...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιανού για τον κορωνοϊό

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κόλλησε κορωνοϊό, εκτός του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό. Μάλιστα, εξήγησε γιατί ξέσπασε πριν από λίγες μέρες με την εν λόγω είδηση που κυκλοφόρησε.

«Το ξέσπασμά μου μάλλον παρεξηγήθηκε. Είχε να κάνει με το ότι για να ανακοινώσεις κάτι για τη δική μου υγεία πρέπει να με πάρεις ένα τηλέφωνο να με ρωτήσεις. Δεν έχω θέμα ούτε έχω κρύψει ποτέ πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Λιανού για τον κορωνοϊό

«Ναι, νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφριά. Η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το γεγονός ότι να περάσω εγώ κορωνοϊό δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας συμβαίνει αυτό που συμβαίνει δηλαδή χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές, δυστυχώς και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», εξομολογήθηκε.

Η αποκάλυψη του Λιανού για την γέννηση της κόρης του

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πρόβαλαν δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός σε γνωστό περιοδικό. Ο παρουσιαστής μίλησε για την οικογένεια του και συγκεκριμένα, για την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη που πρόσφατα του χάρισε το 4ο παιδάκι του.

Μεταξύ άλλων, μετά τις φήμες περί γάμου, αναφέρθηκε στην ημέρα που γεννήθηκε η κορούλα του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παραλίγο να χάσει τον ερχομό της, μιας και εκείνη την περίοδο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο ξέρω ότι αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, κυρίως τα παιδιά μου, που μου λείπουν πάρα πολύ, όσα τηλέφωνα, όσες βιντεοκλήσεις κι αν κάνω. Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη.

Πρόλαβα οριακά τη γέννηση της κόρης μου. Με το που έμαθα ότι πρέπει να μπει εκτάκτως στο μαιευτήριο πήρα το πρώτο αεροπλάνο κι έφυγα. Έκανα κάθε μέρα τεστ για να μπορώ να πετάξω σε περίπτωση που προέκυπτε επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε μόλις μου τηλεφώνησαν έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό.

Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε τόσο όμορφα και πλήρεις που δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα».