Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (25/11) ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του λέγοντας πως αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο της Johnson καθώς είναι αυτό που δεν έχει μέσα "χιμπατζή".

Μάλιστα, η άποψη αυτή που εξέφρασε ο τραγουδιστής ήρθε και με επιχειρήματα καθώς όπως είπε, μελέτησε πολύ πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Κάθε χρόνο είπε κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο έχει μέσα χιμπατζή, αλλά το εμβόλιο που έκανε για τον covid, δεν έχει.

Ανάμεσα στις δηλώσεις που έκανε, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" για να μην παίζει αποκλειστικά μπροστά σε εμβολιασμένο κοινό.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη για το εμβόλιο

«Ο Άρης Σερβετάλης ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος.

Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει.

Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε.

Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σταμάτης Γονίδης - The 2night Show: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

Πέρα από τη Δανάη Μιχαλάκη, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (29/9) ήταν και ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την κόρη του που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες καθώς και για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εκθείασε τη γυναίκα του, Κατερίνα Κουργιουξίδου και εξήγησε πως οι δύο μεγαλύτερες εξαρτήσεις του είναι το τσιγάρο και η προσευχή.

«Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου. Τις απολαμβάνω. Οι μεγάλες μου κόρες έχουν μεγάλη αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν στη ζωή μου όλα αυτά», σχολίασε αρχικά για την κορούλα του που ήρθε στη ζωή πριν λίγο καιρό.

«Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει.

Μάλωσα με έναν που έβριζε την Παναγία. Βρίζει τα Θεία κάποιος που είναι δειλός και δεν μπορεί να βρίσει αυτό που είναι απέναντί του. Η Παναγία είναι αγάπη και δεν θα σε πειράζει.

Είχα δει τον Άγιο Στέφανο μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα.

Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται. Έχω μια υπέροχη γυναίκα και της λέω συνέχεια ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος να πω συγγνώμη είναι εκείνη, κανένας άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.