6 μέτρα δέντρο στο κάστρο του Ουίνδσορ- Φωτογραφίες και βίντεο από τον στολισμό της βασιλικής οικογένειας

Άκρως εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
6 μέτρα δέντρο στο κάστρο του Ουίνδσορ- Φωτογραφίες και βίντεο από τον στολισμό της βασιλικής οικογένειας

Τον τελευταίο καιρό η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο καθώς μετά από την ακύρωση της στην τελευταία εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να πάει, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας της δεν είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει να δίνει δυναμικά τις "εντολές" αφού παρόλο που δεν έχει μπει ακόμη Δεκέμβρης, το κάστρο του Ουίνδσορ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μπούνε επίσης στο Christmas mood.

Σύμφωνα με τον προσωπικό λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram όλοι οι followers έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" μόλις αντίκρισαν το φαντασμαγορικό δέντρο 6 μέτρων του παλατιού. Μάλιστα, η δημοσίευση αποκαλύπτει ότι για τη διακόσμησή του χρειάστηκαν σκάλες, αλλά και η συμμετοχή πολλών μελών του προσωπικού.

Έτσι, Οι επισκέπτες του Κάστρου του Ουίνδσορ θα μπορούν να απολαμβάνουν την εορταστική επίδειξη από τώρα μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες και βίντεο με το φαντασμαγορικό δέντρο του παλατιού

Αυτά είναι τα απαγορευμένα πιάτα του Buckingham

Μπορεί η βασιλική οικογένεια να έχει ολόκληρους σεφ που μαγειρεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για χάρη τους, ωστόσο σύμφωνα με το πρωτόκολλο, υπάρχουν ορισμένα πιάτα τα οποία είναι άκρως απαγορευμένα στο Buckingham και δεν μπορεί να τα τρώει κανένας!

To πρωτόκολλο έχει πολλές παράξενες διατάξεις και σε κάθε περίπτωση, η διατροφή είναι μία από αυτές.

Υπάρχει ένα είδος φαγητού που ιστορικά απαγορεύεται η βασιλική οικογένεια να παραγγείλει όταν γευματίζει έξω. Ο λόγος για τα οστρακοειδή, από τα οποία απέχουν οι διάδοχοι του θρόνου, αλλά και τα κοντινά συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς θεωρείται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δηλητηριαστούν από αυτά.

πιάτα που δεν τρώει η βασιλική οικογένεια

Εκτός αυτών όμως, η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να καταναλώσει ωμό κρέας και νερό βρύσης ξένων χωρών, προκειμένου να γλιτώσει από πιθανές ασθένειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.

Δείτε εδώ και ποια είναι η βασιλική παράδοση που θέλει να σπάσει η Kate Middleton και έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο παλάτι!