Έτοιμη να γεννήσει η Τζούλια Νόβα - Το ολόσωμο βίντεο στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμη να γεννήσει η Τζούλια Νόβα - Το ολόσωμο βίντεο στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Τζούλια Νόβα βιώνει την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της χωρίς καμία αμφιβολία. Πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο και τώρα, περιμένει πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η ίδια έχει μπει πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό της για πρώτη φορά στην αγκαλιά της.

Μάλιστα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα καθώς και το σώμα της.

Το ολόσωμο βίντεο της Τζούλιας Νόβα λίγο πριν γεννήσει

«Νομίζω πως είναι σχεδόν έτοιμο να βγει το μωρουλάκι μου. Πώς σας φαίνεται εσάς; Κοντεύουμε;», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεο που ανέβασε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς στις 22/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».