Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε live στην Ναταλί Κάκκαβα - «Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους...»

Ξεκαθάρισε τη θέση του μετά το "καρφί" που δέχθηκε από το Όλα Γκουντ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε live στην Ναταλί Κάκκαβα - «Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους...»

Μέσα από τη σημερινή (29/11) εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην Ναταλί Κάκκαβα για το "καρφί" που του πέταξε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) στην εκπομπή Όλα Γκουντ σχετικά με το πόσο συχνά τους δείχνει στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν επιλέγει ο ίδιος τα αποσπάσματα που παίζουν σε κάθε εκπομπή και ότι αν θέλουν να βρουν το δίκιο τους, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στην αρχισυντάκτριά του.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Ναταλί Κάκκαβα

«Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους, δεν επιλέγω εγώ τι θα παίξει. Όχι. Αγγελική Γιαννακοπούλου. Μην τα κάνετε. Δεν γίνεται. Εγώ ό,τι μου παίξει της το αυτώνω. Άμα θέλει. Αν δεν θέλει να το παίξει. Να τους παίζουμε τους ανθρώπους. Να βοηθούμε οι εκπομπές στην καναλάρα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η ατάκα του Μουτσινά για τον Τσαλίκη και το Big Brother 2

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11) η Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα προτιμούσε να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσεις για το ΣΚΑΙ) και όχι το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα, κάτι με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να συμφωνήσει!

Ζήνα Κουτσελίκη: "Εσύ πέταξες και το Big Brother; Έκανα πως το παράκουσα"
Νίκος Μουτσινάς: Καλά έκανες, ας το κάνουν και στο Φάληρο... Ε μα δε μπορώ, βρε παιδί μου δεν εννοώ...

Ζ. Κ: Ζηλεύεις τον Γκουντάρα με την Ναταλί που κάνουν τους παρουσιαστές
Ν. Μ: Δεν μου έχουν μιλήσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Πως σου φαίνεται το ζευγάρι; Γιατί τους ξέρει καλέ. Μια παρέα είμαστε όλοι και ξαφνικά παρουσιάζουν.

Ζ.Κ: Καλοί είναι. Κοίτα να δεις, μου αρέσουν στο Σαββατοκύριακο. Στο Big Brother οχι. Πιο πολύ θα μ' άρεσε ο Τσαλίκης εκεί. Το 'πα.

Ν.Μ: Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Ζ. Κ: Ένα τσάμικο βάλτε. Όχι, θα μ΄αρεσε ο Τσαλίκης.

Ν. Μ: Καλέ σε όλους θα άρεσε ο Τσαλίκης και σε εμάς, δεν είσαι μόνη σου και εμάς που δεν το λέμε!