Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο; Πάγωσε η μετακόμιση στο νέο σπίτι στην Κηφισιά

Αν και όλα είναι έτοιμα το σπίτι παραμένει ακατοίκητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο; Πάγωσε η μετακόμιση στο νέο σπίτι στην Κηφισιά

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν από περίπου δυο χρόνια η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εγκατέλειπε την έπαυλη στην οποία κατοικεί εδώ και χρόνια στα Μελίσσια, για να μετακομίσει στο νέο της απόκτημα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι μήνες όμως πέρασαν, αλλά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και η οικογένειά της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, όπως αναφέρει σημερινό 1/12 δημοσίευμα του περιοδικού Yes, ακόμα δεν έχει αλλάξει στέγη, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Η ωραία Ελένη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο επένδυσαν το 2019 μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πάρουν στην κατοχή τους ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή.

Τι συμβαίνει με το νέο οίκημα Μενεγάκη - Ματέο

Ενώ το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τους φωτογράφους έξω από το καινούργιο τους σπίτι όπου και επέβλεπαν την πορεία των εργασιών (δείτε εδώ το υλικό) και σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια ήθελε διακαώς να μετακομίσει στη νέα της στέγη με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά καθώς ήθελε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι των Μελισσίων ώστε να λάβει το μερίδιό του ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο το είχαν αγοράσει από κοινού, τα δεδομένα άλλαξαν κι όλα δείχνει ότι προέβη στην αγορά ως επενδυτική κίνηση για τους απογόνους της.

Το παλάτι στα Μελίσσια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 τ.μ. περίπου, το οποίο αποτελείται από ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2,500 τ.μ.. Συγκεκριμένα αποτελείται από μια μεζονέτα κι ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ.. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης όπως επίσης κι ένα ισόγειο 270 τ.μ. το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα εξώστες και εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

σπίτι Μενεγάκη μελίσσια

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομο, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγό, υπαίθριο χώρο, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,15 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα - καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό συνολικής περιφέρειας 115,40 τ.μ..

Ο κήπος όπου είναι και το αγαπημένο μέρος της παρουσιάστριας είναι τεράστιος και πραγματικά καταπράσινος αφού τον επιμελείται η ίδια.