Στολίστηκε το σπίτι που έμενε ο Κώστας Βουτσάς - Φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στολίστηκε το σπίτι που έμενε ο Κώστας Βουτσάς - Φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού

Τα δεύτερα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά περνάει η Αλίκη Κατσαβού και ο γιος τους, Φοίβος. Μαμά και γιος λοιπόν αποφάσισαν και φέτος να στολίσουν το σπίτι τους, αφού προσπαθούν να προχωρήσουν μπροστά μετά την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού.

Με τον Φοίβο για βοηθό, η ηθοποιός στόλισε ένα εντυπωσιακό λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με γαλάζια και σαμπανιζέ στολίδια. Φωτογραφία μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αλίκη Κατσαβού - δείτε πως είναι οι σχέσεις της με τις κόρες του ηθοποιού - πόζαρε μπροστά από το δέντρο και έγραψε στην ανάρτηση της:

«Ο Φοίβος στόλισε! Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, εν μέσω πανδημίας, όλοι μετράμε απώλειες και βασταμε γερά πάρα την τρικυμία! Μα τα παιδιά είναι ιερά, είναι η ελπίδα για ένα μέλλον αληθινά όμορφο. Φυλάξτε τη χαρά τους σας παρακαλώ! Καλό μήνα! Καλές γιορτές!»

Φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι Κατσαβού - Βουτσά

«Μέχρι να γνωρίσω τον Βουτσά κανείς δεν ήθελε να με κάνει μαμά»

H Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά - δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά και στη μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, η οποία έγινε πραγματικότητα όταν μπήκε στη ζωή της ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν γνωρίστηκε με τον Κώστα Βουτσά.

Πλέον, η Αλίκη Κατσαβού έχει γίνει μία εξαιρετική μαμά και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον γιο της, τον μικρό Φοίβο.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί.

Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.