Πολύ δύσκολες ώρες στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου! Το ανακοίνωσε χθες 1/12 με φωτογραφία

«Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι... και προσευχές...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου! Το ανακοίνωσε χθες 1/12 με φωτογραφία

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς εδώ και μερικές ημέρες πηγαίνει και έρχεται στους κτηνιάτρους. Το σκυλάκι της έχει πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να κάνουν πολλές εξετάσεις, με υπέρηχους και ακτινογραφίες.

Την ανακοίνωση έκανε χθες 1/12 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν δημοσίευσε φωτογραφία της αγκαλιά με την μικρή Ginger και τον γιο της Mike.

H αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας του σκύλου της

«Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της. Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση όμως οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες. Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι.. και προσευχές... Και οι δικές σας καλοδεχούμενες», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για την υγεία της μητέρα της.

Εικόνες μέσα από το διώροφο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz, όπως έχουμε παρατηρήσει μέσα από φωτογραφίες του, τις οποίες η ίδια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κυρίαρχο χρώμα στους χώρους της κουζίνας, της τραπεζαρίας και του σαλονιού είναι το λευκό.

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στο νέο της σπίτι, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της στο MEGA, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει την ζωή της όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά αφού το loft στο οποίο μένει είναι πλήρως ανακαινισμένο.

To σπίτι της λοιπόν είναι μοντέρνο, ζεστό και όπως φαίνεται το λευκό αλλά και γενικά τα γήινα χρώμα είναι τα αγαπημένα της. Το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε ο προσωπικό της χώρος να είναι εκείνος στον οποίο θα χαλαρώνει μακριά από όλους και όλα.