Σουλτάτος: Η αφοπλιστική απάντηση για την επίθεση που δέχτηκε η Λασκαράκη - «Εμένα να βρίσετε»

«Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να δέχομαι την κακία σας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σουλτάτος: Η αφοπλιστική απάντηση για την επίθεση που δέχτηκε η Λασκαράκη - «Εμένα να βρίσετε»

Η Βάσω Λασκαράκη τις τελευταίες ώρες έχει δεχτεί πολλές αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με την ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς αποκάλυψε πως ο σκύλος της οικογένειας γέννησε.

Έτσι, ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να πάρει θέσει και να μιλήσει δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας.

Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Λευτέρης Σουλτάτος - Ανάρτηση

Η απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την Βάσω Λασκαράκη

Ανάρτηση Λευτέρη Σουλτάτου στο Instagram

Βάσω Λασκαράκη: Στόλισε το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σιγά -σιγά και όπως είναι λογικό η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο έχουν μπει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα καθώς αποφάσισαν να διακοσμήσουν το σπίτι τους.

Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όπως μπορούμε να δούμε από την παρακάτω φωτογραφία, πρέπει να έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα Χριστούγεννα, αν κρίνουμε από το πανύψηλο δέντρο του σπιτιού τους.

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκάλα προκειμένου να τοποθετήσει τις μπάλες και τα στολίδια, έχοντας μάλιστα την βοήθεια της μητέρας της. Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε ρόλο φωτογράφου απαθανάτισε τη στιγμή ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο instagram. Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Ο γνωστός σεφ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η καθιερωμένη φωτογραφία, κάθε χρόνο τέταρτη χρονιά φέτος και με βοηθό».

Λασκαράκη - Σουλτάτος