Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε τον γάμο της χρονιάς στον αέρα του Super Κατερίνα - Θα είναι κουμπάρα

"Έχω και μια ιδέα για την πρόταση γάμου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε τον γάμο της χρονιάς στον αέρα του Super Κατερίνα - Θα είναι κουμπάρα

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου είναι ένα από τα τελευταία ζευγάρια που προστέθηκαν στο J2us (δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση) και έκτοτε είναι αχώριστοι!

Το πρωί της Τρίτης 7/12 μίλησαν στην κάμερα του Super Κατερίνα και η Μαρίνα Πατούλη χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό αποκάλυψε πως έχουν συμφωνήσει κουμπαριά μεταξύ τους! Για την ακρίβεια, έχει και μια ιδέα για την πρόταση γάμου, όπως είπε... αλλά θα πρέπει πρώτα να το συζητήσει κατ' ιδίαν με τον τραγουδιστή.

Από την άλλη ο Στέλιος Διονυσίου, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφό του.

Η Μαρίνα Πατούλη θα παντρέψει τον Στέλιο Διονυσίου

Αυτή είναι η σύντροφος του Στέλιου Διονυσίου

«Με την Αγνή γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Την άκουσα ως τραγουδίστρια, μου άρεσε ως φωνή και την πήρα μαζί μου στις περιοδείες. Μέσα από τη συνεργασία μας προέκυψε η ερωτική μας σχέση. Είναι πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι. Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Μακάρι να έχω στη ζωή μου την Αγνή δίπλα μου, με σέβεται, με αγαπάει, με προσέχει. Έχω βρει το στήριγμα μου», είχε δηλώσει ο Στέλιος Διονυσίου στην Espresso το 2019.

Στέλιος Διονυσίου γάμος