Τεράστια αμηχανία - Ρώτησαν on camera την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν φοράει εσώρουχο

Δεν ήξερε πώς να απαντήσει η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστια αμηχανία - Ρώτησαν on camera την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν φοράει εσώρουχο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου λίγο μετά το χθεσινό (11/12) live του J2US. Μία ερώτηση ωστόσο της Ελένης Βουλγαράκη ήταν αρκετή για να την κάνει να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής είχε πάρει φωτιά στα backstage του show και έτσι μετά την ερώτηση που ενόχλησε την Μαρίνα Πατούλη, θέλησε να ρωτήσει και την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν φόραγε εσώρουχο πάνω στη σκηνή.

Η αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην αμήχανη ερώτηση

«Αλήθεια τώρα; Κάτι άλλο;», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μόλις άκουσε την ερώτηση και έτσι η Ελένη Βουλγαράκη πέρασε γρήγορα σε ερωτήσεις που αφορούσαν στο show και στον παρτενέρ της τραγουδίστριας.

Σε έντονη αμηχανία ο Τζέιμς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη σκηνή του J2US - Η αναφορά στην Ελένη Βουλγαράκη

Πολλά ήταν τα υπονοούμενα που δέχτηκε στο αποψινό (11/12) live του J2US ο Τζέιμς Καφετζής από τον Νίκο Κοκλώνη, αμέσως μετά την εμφάνισή του.

Ο ίδιος μαζί με την coach του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με την Δέσποινα Βανδή να παρατηρεί πως ο Τζέιμς δεν έδειξε να ποθεί την παρτενέρ του η οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Τότε εκείνος σχολίασε "Δεν είναι ξανθιά", κάτι που ο Νίκος Κοκλώνης εννοείται δεν άφησε ασχολίαστο: "Ναι, βέβαια, δεν είναι ξανθιά, τι να πω τώρα και όνομα και επίθετο;" Να πω δηλαδή ότι είναι η Ελένη Βουλγαράκη;" με τον Τζέιμς να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία μιας και φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.