Τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου - «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρίτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου - «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την πρώην σύντροφό του, για τη διαρροή πορνογραφικού βίντεο, έχει ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» και έτσι όλο και περισσότερες κοπέλες σπάνε τη σιωπή τους για τον παρουσιαστή.

Το πρωί της Τρίτης (14/12) μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μία νεαρή τραγουδίστρια (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), ενώ εδώ και ώρες γυναίκες καταγγέλλουν στο Twitter πως ο παρουσιαστής τους έστελνε ανάρμοστο υλικό στα social media, ακόμα και σε ανήλικες.

Η τελευταία καταγγελία ήρθε από μία κοπέλα, η οποία όπως εξήγησε το 2010, όταν ήταν ακόμα 15 χρονών, παρενοχλήθηκε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται.

Η νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγελία

Αποφασίστηκε το μέλλον των "Ράδιο Αρβύλα" - Πότε είναι η τελευταία εκπομπή

Εδώ και μερικές ώρες υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μιας και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνεται από την εκπομπή καθώς διέρρευσε πορνογραφικό υλικό της πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε πως εκείνος και η ομάδα του πρέπει να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως η εκπομπή θα σταματήσει τώρα και θα επανέλθει μετά τις γιορτές, με νέο όνομα και νέο πρόσωπο στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, έκαναν μία πολύ σοβαρή σύσκεψη το πρωί της Τρίτης (14/12) και αποφάσισαν τι πρόκειται να συμβεί με την ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λοιπόν η εκπομπή θα σταματήσει σήμερα (14/12) για τις γιορτές και θα επανέλθει ξανά στις 10/1, κάτι που ήταν αίτημα του Αντώνη Κανάκη. Και παρόλο που ο σταθμός προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο παρουσιαστής ήταν ανένδοτος, οπότε αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη λύση.

Ράδιο Αρβύλα τέλος