Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κόσμος βράζει και εσείς...» - Τα "έχωσε" στους δημοσιογράφους του Happy Day

Η ερώτηση που την εκνεύρισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κόσμος βράζει και εσείς...» - Τα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει η κόρη της.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός -που αποχώρησε από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη- φαίνεται πως εκνευρίστηκε αρκετά όταν ρωτήθηκε για την κόρη της από τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου εξήγησε πως «Στην παράσταση δεν πρωταγωνιστεί η κόρη μου, αλλά πρωταγωνιστούν έξι ηθοποιοί. Να ‘στε καλά, ευχαριστούμε πολύ.

Την κόρη μου εγώ την ξέρω. Εσείς την μαθαίνετε τώρα! Καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι εκεί στις εκπομπές που έχουν την δική τους επικαιρότητα. Ο κόσμος βράζει, ο κόσμος δυστυχεί και εσείς το δικό σας βιολί».

Ο εκνευρισμός της Γερασιμίδου στην κάμερα του Happy Day

Η Γερασιμίδου έκραξε άσχημα την Τούνη - «Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία σχολίασε και την Ιωάννα Τούνη με αφορμή μια ανάρτηση της σχετικά με το επίδομα που έδινε η Κυβέρνηση στο lockdown, εκτός της αποχώρησης της από την σειρά του Καπουτζίδη.

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα… Ξέρει πόσο είναι τα επιδόματα;

Είναι γνωστή αυτή… Διαφημίζεται μόνη της αυτή, πάει και βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά… Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει, το πιστεύω! Χαλάλι της και τα λεφτά που βγάζει, σεβαστό!

Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Μέχρι εγώ να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά καθάριζα σκάλες και σπίτια και οι κυρίες που καθάριζα τα σπίτια τους το βράδυ έρχονταν στο θέατρο. Λοιπόν, δεν θα μας πει για δουλειά».